25.3.12

Dessert Jazz in Vogue Turkey

Ultimele editoriale din Vogue Turkey sunt comparabile cu cele din Vogue Paris (sau chiar mai bune) iar cel din luna martie nu face exceptie. Ece Suhan (editor-ar-large si stilist Vogue Turkey) recreaza  in Dessert Jazz o atmosfera glam, usor depravata, a platourilor de filmare hollywoodiene, fotografiata de Phil Poynter.
Models: Ranya Mordanova and Janice Seinen Alida






21.3.12

Thom Browne

 "I don’t have any preconceived ideas of what you can and can’t do in tailoring. I think that you can pretty much do anything."


Cand credeai ca nimic nu te mai poate uimi in moda, cu precadere in cea masculina, merita sa incerci sa treci de securitate si paznici pentru a asista la defilarea creatiilor americanului Thom Browne. Un lucru este cert, acest designer debordeaza de creativitate si nu-si plictiseste publicul si clientela.


Mai multe detalii despre viziunea si munca lui Thom Browne in interviul de aici.
Colectiile sale uimitoare pe thombrowne.com.

8.3.12

Haute Mess by Vogue Italia

NOW, this is what I call fun. Editorialul de moda din Vogue Italia din aceasta luna va stirni cu siguranta controverse (rasiste), sau cel putin reactii negative.
Imaginile respingatoare stirnesc curiozitatea. Este folosita estetica a uritului, a kitsch-ului , de ce nu a grosolaniei, cu scopul de a parodiza cultura pop, asa cum doar Vogue Italia poate sa reuseasca si sa-si asume.






Fotograf: Steven Meisel
Foto-modele: Joan Smalls, Jessica Stam, Karen Elson, Abbey Lee Kershaw, Lindsey Wixson, Daphne Groenveld, Guinevere van Seenus si Coco Rocha