31.1.12

Olsen Styling...de la distanta

EI BINE, prima mea colaborare in acest sens s-a petrecut mai mult pe e-mail si la telefon, mai putin ‘pe teren’ asa cum mi-as fi dorit. Ceea ce urmeaza sa impartasesc a inceput cu ideea unei bune prietene, cea care ma tiraste constant la diverse evenimente si petreceri. Ea mi-a propus sa stilizez vestimentatia unei sedinte foto inspirata din aparitiile surorilor Olsen, gemenele cu strungareata din serialul ‘Full House’ difuzat prin anii ’90. Chiar daca este greu de imaginat acum, cele doua s-ar fi putut oricind transforma in niste veritabile Kardashians, insa Mary-Kate si Ashley si-au conturat un stil vestimentar interesant pentru virsta lor, devenind faimoase pentru stilurile granny-chic si boho-chic.
In cateva zile ideea s-a dezvoltat frumos, asa ca urma sa punem la punct detaliile. Incintata si semi-emotionata ca voi face primul meu styling unde nu voi fi eu protagonista, am inceput cercetarea si cautarea aparitiilor Olsen adaptabile unui shooting in Bucuresti cu doua blonde nu chiar atit de gemene: Lumi si Diana. Constienta fiind de granita fina dintre succes si dezastru  a regindirii unor ipostaze ale gemenelor  cu varianta noastra, am reusit sa identific cateva imagini simple dar atragatoare ochiului din punct de vedere cromatic si stilistic.
Dupa ce Google si Facebook si-au facut datoria si mi-au livrat fotografiile dorite, iar toata lumea s-a aratat incintata de viitoarele tinute, impreuna cu Lumi ne-am facut drum la Atelier A!urea sa gasim piesele vestimentare. Aproape deloc surprinzator, in acest boutique am gasit tot ce ne trebuia si chiar mai mult: incurajari si multe zambete! A!urea, nu?
In mai putin de 2 ore am format tinutele: alb-negru cu accente vintage asezonata cu bijuterii masive, tutu-uri inocente dar conturind femeile in devenire, peste care au curs sfaturile legate de coafura in stilul ‘bed hair’, ochii puternic conturati si cum ar trebui  asortate hainele si accesoriile intre ele.
Desi nu am putut participa la sedinta foto sa pot adauga acel ‘touch of magic’, totul s-a desfasurat placut  si profesionist. ‘Gemenele’, fotograful si make-up artistul au reusit sa transpuna in imagini stilul Olsen. Ah, cat pe ce sa uit: si stilistul. :)(mai multe fotografii pe Read My Mind Facebook Page)